David Luiz dhe Alexandre Lacazette ishin në mesin e lojtarëve të Arsenalit që kanë arritur në bazën e tyre Colney të hënën, për seancën e parë stërvitore që pas izolimit.

Si pasojë masave kufizuese nga pandemia e coronavirusit, Topçinjtë kanë qëndruar për 47 ditë larg fushës së tyre stërvitore.

Ndërsa nga sot (e hënë), atyre iu është lejuar që të stërviten ndaras në fushat e veçanta me topa të personalizuar.

(Foto: Reuters/Daily Mail)

Secili anëtar i ekipit të parë është dashur të udhëtonte vet, ndërsa shumë prej futbollistëve kanë arritur me veturat e tyre luksoze – njofton Daily Mail.

Emiliano Martinez ka arritur me Corvette të kuqe, Lacazette e Pablo Mari kishin ardhur me Mercedes, ndërsa në mesin e yjeve të fotografuar ishte edhe Granit Xhaka. /Telegrafi/

(Foto: ISO Images Ltd/Daily Mail)

(Foto: ISO Images Ltd/Daily Mail)

(Foto: Reuters/Daily Mail)

(Foto: ISO Images Ltd/Daily Mail)

(Foto: ISO Images Ltd/Daily Mail)