LAJMI I FUNDIT:

Loja që po bën të gjithë të marrin pjesë

Loja që po bën të gjithë të marrin pjesë

Që prej një muaji, kompania e njohur e derivateve Petrol Company po zhvillon një lojë të madhe shpërblyese, e cila do të vazhdojë deri në dhjetor.

Me vetëm pak ditë të mbetura deri në përzgjedhjen e shumëpritur të fituesve për muajin shtator, kompania tashmë ka përjetuar një rritje të konsiderueshme të aktivitetit, pasi ka pranuar mijëra mesazhesh nga pjesëmarrësit entuziastë.

Niveli i interesimit dhe angazhimit në këtë lojë ka qenë i jashtëzakonshëm. Loja është bërë një temë e nxehtë bisedash me miqtë, anëtarët e familjes dhe kolegët që diskutojnë strategjitë dhe ndajnë emocionet e tyre për shortet e ardhshme.

Shpërblimet e lojës kanë zgjuar kureshtjen e të gjithëve. Në mesin e shpërblimeve, fituesit  do të mund të fitojnë iphone 14 ( Sasia 2), Trotinet me rrymë ( Sasia 2), Samsung A34 (Sasia 1), Air Pods origjinale (Sasia 1 ), 60 euro derivate ( Sasia 1), 50 euro derivate (Sasia 1), 20 euro derivate (Sasia 5), 10 euro derivate (Sasia 10), darkë për dy persona (Sasia 10), dhe Ujë të xhamave 2L (Sasia 50).

Të drejtë pjesëmarrje në lojë kanë klientët që furnizojnë automjetet e tyre me derivate në Petrol Company mbi vlerën 20 euro, klientët që blejnë në market mbi vlerën 10 euro dhe klientët qe ushqehen në restorante mbi vlerën 10 euro.

Për të marrë pjesë dhe për të fituar shpërblime fantastike, pasi të keni bërë blerjen ose shfrytëzuar shërbimet, ruani kuponin dhe dërgoni një SMS pa pagesë në numrin 50100. Në tekst shënoni numrin e kuponit tatimor, për shembull, “123456”, pastaj shkruani “Petrol Company”. Ky është hapi i vetëm që ju ndan nga mundësia për të fituar një nga shpërblimet e çmuara.

Nuk ka buton pauzë – Vazhdoni të luani!

Në trend Ekonomi

Më shumë
Prishtina Mall shndërrohet në një përrallë të vërtetë festash – eja festoni me ne

Prishtina Mall shndërrohet në një përrallë të vërtetë festash – eja festoni me ne

Prishtina Mall
Ambasadori i Italisë, Antonello De Riu, promovon kuzhinën Italiane në restaurantin

Ambasadori i Italisë, Antonello De Riu, promovon kuzhinën Italiane në restaurantin "Il Gusto" në Prishtinë

ilgusto
Amerikanët thyen një rekord për blerje online gjatë “Black Friday” – por ka një problem që i shqetëson ekspertët

Amerikanët thyen një rekord për blerje online gjatë “Black Friday” – por ka një problem që i shqetëson ekspertët

Botë
Creative Hub të enjten në Prishtinë festoi hapjen e zyrës së tretë në SHBA

Creative Hub të enjten në Prishtinë festoi hapjen e zyrës së tretë në SHBA

Creative Hub Kosovo
Radha jote drejt luksit – PATOS lanson lojën shpërblyese me premi kryesore Porsche

Radha jote drejt luksit – PATOS lanson lojën shpërblyese me premi kryesore Porsche

Patos Kosova
Përkushtimi ndaj pacientëve - historia e suksesit të KosovaMed në kujdesin paliativ sipas modelit gjerman

Përkushtimi ndaj pacientëve - historia e suksesit të KosovaMed në kujdesin paliativ sipas modelit gjerman

KosovaMed Healthcare
Kalo në kategori