LAJMI I FUNDIT:

Ligat ekskluzive te sportit vetëm në Kujtesa

Ligat ekskluzive te sportit vetëm në Kujtesa

Përveç kanaleve më ekskluzive të televizionit kabllor digjital, Kujtesa ofron llojllojshmëri të kanaleve të cilat plotësojnë shijet dhe kërkesat e secilit anëtarë të familjes.

Mirëpo, sa i përket ndeshjeve dhe ligave më të rëndësishme, sportin do ta mbani në mend përmes Kujtesës.

Përsëri, Kujtesa i ka siguruar të drejtat ekskluzive për transmetimin e ligave më të mëdha dhe të shikuara në botë, të cilat janë:

Liga e Kampionëve (Champions League)

Një nga garat më prestigjioze në botë për klubet në futbollin evropian. E luajtur nga klubet më të suksesshme të futbollit në Evropë, ku zgjidhet vetëm një kampion.

Liga e Evropës (Europa League)

Gara e dytë më e rëndësishëm për klubet evropiane, pas Ligës së Kampionëve. Klubet kualifikohen në UEFA Cup duke u bazuar në performancën e tyre në ligat nacionale dhe garat e kupave.

Super Liga Turke

Super Liga Turke është ligë profesionale turke për klubet e futbollit të Turqisë, 18 klube konkurrojnë çdo vit, ku vendoset 1 kampion dhe 3 klubet promovohen ose largohen nga Liga.

Bundesliga

Bundesliga është liga kryesore e Gjermanisë në futboll. Bundesliga përbëhet nga 18 skuadra, ku vendoset 1 kampion dhe 2 klubet promovohen ose largohen nga Liga.

Kupa e Mbretit – Copa Del Rey

Copa del Rey ose Kupa e Mbretit është një garë vjetore e kupës së futbollit për ekipet spanjolle të futbollit. Është vendi ku ekipet nga të gjitha divizionet e futbollit spanjoll luajnë dhe konkurrojnë kundër njëri-tjetrit për trofeun.

NBA

NBA është një ligë profesionale e basketbolli për meshkuj në Amerikën e Veriut; e përbërë nga 30 ekipe. Ajo konsiderohet si liga kryesore/më e fortë e basketbollit profesional të meshkujve në botë.

Euroliga (Euroleague Basketball)

EuroLeague është liga për klubet profesionale të basketbollit të nivelit më të lartë evropian; e përbërë nga 16 ekipe më të mira Evropiane.

Këto liga transmetohen ne kanalet: KSport1, KSport2, KSport3, KSport4 si dhe KSport5 në platformën.

Kujtesa, të cilat I gjeni edhe në formatin High Definition.