“Të bashkuar me një qëllim” është motoja e marshit sindikale në Shkup që Lidhja e Sindikatacve të Maqedonisë (LSDm) sivjet do ta shënoj Ditën e Punës – 1 majin.

Marshi do të fillojë para objektit të LSM-së në ora 10:300, ndërsa gjatë marshit duhet të respektohen masat dhe rekomandimet për mbrojtje nga coronavirusi.

“Festën e punëtorëve, 1 majin e shënojmë me shqetësim për shëndetin e familjeve tona, një numër i madh i yni ka paga më të vogla, të shqetësuar për largimet nga puna dhe për ekzistencën tonë elementare. I bëjmë thirrje të gjithë punëtoreve, të cilët i njohin vlerat tona dhe angazhimet që të bashkëngjiten në familjen e LSM-së”, thuhet në njoftimin e LSM-së.

Ndryshe, MPPS sot bëri të ditur se dita e shtunë (1 maji) është ditë pushimi për të gjithë qytetaret e Maqedonisë/Telegrafi/