“Komandant” është titulli i njërës nga dy këngët e paralajmëruara të Leonora Jakupit, të cilat janë realizuar në nder të festës së Pavarësisë së Kosovës dhe Epopesë së UÇK-së.

Reklama

Në kanalin e këngëtares në YouTube tashmë është lansuar kjo këngë, e cila është shoqëruar me një klip të xhiruar kryesisht në studio.

“Ata që bënë shumë për ne. Ata që rrezikuan gjithçka për ne. Ata që janë më meritorë për lirinë që po e gëzojmë sot”.

“‘Komandant’ kënga ime premierë, pas të cilës pason premiera tjetër ‘Liria ka Emër’. UÇK jemi me ty”, ka shkruar Leonora në njoftimin e saj.

Reklama

Avni Qahili e ka bërë muzikën dhe e ka shkruar tekstin e këngës “Komandant”, ndërsa Ebrar Mazhar e ka bërë orkestrimin, miksimin dhe masterizimin. Për anën vizuale është kujdesur MaxProduction. /Telegrafi/

Reklama