“A je mirë?” është titulli i këngës që i ka bërë bashkë Estton dhe Çiljeta Xhilagën.

Dy këngëtarët i kanë bashkuar forcat për të ardhur me një duet, i cili është kompletuar edhe nga ana vizuale.

Autori i shumë hiteve, producenti BigBang dhe shtëpia e popullarizuar muzikore, Redbox Entertainment, qëndrojnë prapa këtij projekti.

Të gjitha lajmet nga Estrada Shqiptare Të gjitha lajmet nga Estrada Shqiptare

Muzikën e ka bërë vet Estto (emri i vërtetë i të cilit është Ernest Zeka), i cili njëherësh edhe e ka shkruar tekstin.

Sa i përket anës vizuale të këtij projekti, për xhirimin e videos muzikore është angazhuar produksuioni ProVideo Albania. /Telegrafi/