Tri kampionatet më të forta në botë, La Liga, Serie A dhe Liga Premier, do të vijnë me një ndryshim unikal nga kjo javë.

Të tri kampionatet në bashkëpunim me asociacionet e vendeve përkatëse dhe sponsorin e veshjeve sportive, Nike, kanë vendosur që të bëjnë edhe simbolikisht të ditur se ka ardhur sezoni dimëror.

Lajmet e fundit nga La Liga Lajmet e fundit nga La Liga

Kjo për shkak se do të ndërrohen topat zyrtarë të ndeshjeve të prodhuara nga Nike.

Topat nga kjo fundjavë, prodhuar nga Nike. Foto: Nike

Topat nga kjo fundjavë, prodhuar nga Nike. Foto: Nike

Në të tria kampionatet më të forta tash topat do të jenë të verdhë në të portokalli, që do të jenë të dallueshme, por që janë edhe veçanërisht të prodhuara për kushte të vështirësuara atmosferike.

Lajmet e fundit nga kampionati anglez, Premier League! Lajmet e fundit nga kampionati anglez, Premier League!

Topi është ndjeshëm më i rëndë dhe ka shtresa të shtuara që do të mundësojnë që pasimet dhe gjuajtjet të jenë sa më të sakta, pa marrë parasysh kushtet e vështirësuara që mund të jenë, herë me shumë shi, e herë me shumë borë.

Juventusi, Interi apo Milani, të gjitha lajmet nga Serie A Juventusi, Interi apo Milani, të gjitha lajmet nga Serie A

Kampionatet më të forta të lartpërmendura po hyjnë në fazë të rëndësishme në fillim të këtij dimri, ku pritet edhe të definohen skuadrat që do të luftojnë për titull dhe garat evropiane. /Telegrafi/