Çdo vit revista e njohur amerikane Sport Illustrated i dedikon një numër të veçantë kostumeve të banjës.

Dhe si zakonisht, ky ‘festival’ tërheq vëmendjen e publikut, sepse këto kostume i veshin modelet më të njohura në planet.

Është e lehtë të kuptohet pse fansat kanë kaq shumë dëshirë për të bërë fotografi apo për të marrë një autograf nga bukuroshet e pasarelave, transmeton Top Channel.

Për këtë arsye, Sport Illustrated organizon festivalin me fansat, pasi të gjithë kanë mundësi të dëfrehen.

Këtë verë, ky eveniment është organizuar në ishullin Coney, me pjesëmarrjen e bukurosheve, si Barbara Palvin, Samantha Hoopes, Hannah Ferguson e Nina Agdal.

Reklama

sp2 sp3 sp3a sp3b sp4 sp4a sp5 sp6 sp6a sp6b sp6c sp7 sp7b sp8 sp8a sp9a sp9b sp9c