Sonte nga ora 19:00 në platformën e GjirafaVideo transmetohet kuizi Tap n’Dije, me aktorin Rifat Smanin.

TapQuiz na sjell lojë të mrekullueshme sonte nga ora 19:00 me Tap n’Dije. Quizi i udhëhequr nga aktori i dashur Rifat Smani, i krijuar nga GjirafaVideo, ju sfidon të përgjigjeni në 10 pyetje nga edukimi dhe librat shkollore, ku përveç qejfit, tre fitues të lojës do të fitojnë shpërblime.

Këto janë shpërblimet që dhurohen sonte:

Vendi i parë: Laptop Umax
Vendi i dytë: Orë e mençur Xiaomi
Vendi i tretë: Dëgjuese Xiaomi

Regjsitrimi për në lojë ka filluar nga ora 15:00, Kliko këtu për t’u regjistruar!

Që të jeni në garë për këto shpërblime, ju duhet që të regjistroheni paraprakisht.

Gjithmonë për t’u bërë pjesë e secilit kuiz, ndiqni këto hapa:

Hyni në GjirafaVideo.com
– Kliko mbi Live TV
– Klikoni tek video me titull “Tap n’Dije by GjirafaVideo”
– Regjistrohuni ose nëse keni llogari kyçuni
– Klikoni “Hyr në quiz dhe ndiqe”
– Bëhuni gati për lojë