Sonte nga ora 19:00 në faqen e GjirafaVideo transmetohet live java e gjashtë e Tap n’All, me Jonida Vokshin.

Luani për shumë shpërblime fantastike, me shumë pyetje interesante. Sonte në ora 19:00 fillon Tap n’All i udhëhequr nga moderatorja e famshme Jonida Vokshi, në
GjirafaVideo, ku ju do të përgjigjeni në 10 pyetje të përgjithshme, të cilat do t’i shpallin tre fitues të lojës.

KLIKO KËTU për t’u regjistruar!

Tre të parët do të fitojnë këto shpërblime:
Vendi i parë: Celular Xiaomi Mi A3
Vendi i dytë: Mini Dron Xiaomi
Vendi i tretë: Çantë Mi

Që të jeni në garë për këto shpërblime, ju duhet që të regjistroheni paraprakisht.

Regjistrimi është i hapur nga ora 15:00 dhe vazhdon deri në fillim të lojës.

Ndiqni këto hapa:

Hyni në GjirafaVideo.com
– Kliko mbi Live TV
– Klikoni tek video me titull “Tap n’All by GjirafaVideo”
– Regjistrohuni ose nëse keni llogari kyçuni
– Klikoni “Hyr në quiz dhe ndiqe”
– Bëhuni gati për lojë