Liria tashmë më nuk e ka statusin e skuadrës së ekipit të Superligës së Kosovës në futboll.

Klubi prizrenas sezonin e kaluar e ka përfunduar në pozitën si është më së keqi, e cila gjë ka bërë që tanimë të bëjë gara në Ligën e Parë.

Për këtë gjendje, kryetari aktual i klubit, Ilijaz Ilijazi, ka fajësuar menaxhmentin e kaluar se kishte trashëguar borxhe si dhe në gjirin e ekipit ka pasur vetëm dy lojtarë.

“Në kohën kur e kam marrë klubin gjendja ishte shumë e rëndë. Përveç borxheve të shumta të akumuluara dhe shkapërderdhjes së lojtarëve, ish-menaxhmenti më kishte lënë klubin vetëm me dy lojtarë – Qëndrim Gashin e Ilir Mustafën”.

“Klubi i kishte liruar edhe disa lojtarë që kishin kontrata me Lirinë, duke përfshirë Meriton Korenicën (KF Prishtina) e Rroni Gashin (KF Teuta), e cila gjë ka bërë që të kemi pasoja gjatë gjithë sezonit. Rënia nga liga nuk është degradim i klubit”, tha kryetari i klubit prizrenas.

Liria nuk pranon kritika, fshin komentet negative në adresë të zyrtarëve të klubit Liria nuk pranon kritika, fshin komentet negative në adresë të zyrtarëve të klubit

Ndryshe, kuvendi komunal i Prizrenit ka mbajtur një mbledhje të jashtëzakonshme, ku është biseduar për gjendjen aktuale në klubit bardhezi. /Telegrafi/