LAJMI I FUNDIT:

KosovaMed Healthcare merr pjesë në ECR 2024 me fokus në zhvillimet më të reja mjekësore 

KosovaMed Healthcare merr pjesë në ECR 2024 me fokus në zhvillimet më të reja mjekësore 

KosovaMed Healthcare ka marrë pjesë në Kuvendin Evropian të Radiologjisë, #ECR2024.  

Përmes kësaj ngjarjeje, KosovaMed angazhohet në mbajtjen e komunitetit mjekësor të përditësuar mbi zhvillimet shkencore, hapjen e derës për programe arsimore dhe ndihmën në zhvillimin profesional.

“ECR2024 lidh botën e imazheve mjekësore, ju mban të përditësuar mbi zhvillimet shkencore, hap derën për programet arsimore dhe ju ndihmon të qëndroni përpara në profesionin tuaj. ECR promovon dhe koordinon veprimet shkencore, intelektuale dhe profesionale të radiologjisë në Evropë”, shkruhet ndër të tjera statusin e tyre në Facebook. 

Me qëllim të promovuar avancimet shkencore dhe teknologjike, KosovaMed është gati të luajë një rol kyç në të ardhmen e imazheve mjekësore.