LAJMI I FUNDIT:

Kosova edhe me një treshe të gjyqtarëve në FIFA

Kosova edhe me një treshe të gjyqtarëve në FIFA

Kosova ka marr edhe një lajm të rëndësishëm në rrafshin ndërkombëtar të futbollit.

Reklama

Tashmë edhe tre gjyqtarë me licencën e FIFA-s kanë marrë të drejtën për gjykuar në ndeshjet ndërkombëtare.

Besfort Kasumi, Fatmir Sekiraqa edhe Edmond Zeqiri kanë marrë stemën e FIFA-s, mëson gazetasheshi.com.

Kujtojmë se Genc Nuza, Fatlum Berisha dhe Bujar Selimaj janë treshje e gjyqtarëve më në krye.

Tani Kosova ka dy treshe të gjyqtarëve me stemën e FIFA-s me një të ardhme mjaft të ndritur.