LAJMI I FUNDIT:

Edmond Zeqiri

11 Artikuj

Gjyqtarët nga Kosova ndajnë drejtësinë në dy ndeshje të Ligës së Konferencës

Gjyqtarët nga Kosova ndajnë drejtësinë në dy ndeshje të Ligës së Konferencës

Ndërkombëtare
FFK ua dorëzon 16 gjyqtarëve stemat e FIFA-s, Kosova bëhet edhe me treshe të gjyqtareve

FFK ua dorëzon 16 gjyqtarëve stemat e FIFA-s, Kosova bëhet edhe me treshe të gjyqtareve

Superliga
Gjyqtarët kosovarë caktohen për ndeshje ndërkombëtare

Gjyqtarët kosovarë caktohen për ndeshje ndërkombëtare

Kosovë
Caktohen gjyqtarët që do ndajnë drejtësinë në finalen Prishtina – Ballkani

Caktohen gjyqtarët që do ndajnë drejtësinë në finalen Prishtina – Ballkani

Superliga
FFK u dorëzon stemat e FIFA-s 13 gjyqtarëve

FFK u dorëzon stemat e FIFA-s 13 gjyqtarëve

Sport vendor
Besfort Kasumi dhe tre gjyqtarë tjerë nga Kosova do ndajnë drejtësinë në ndeshjen Greqi – Lituani

Besfort Kasumi dhe tre gjyqtarë tjerë nga Kosova do ndajnë drejtësinë në ndeshjen Greqi – Lituani

Përfaqësueset
​Katër gjyqtarët nga Kosova do ndajnë drejtësinë për ndeshjen e kualifikimeve në Ligën e Evropës

​Katër gjyqtarët nga Kosova do ndajnë drejtësinë për ndeshjen e kualifikimeve në Ligën e Evropës

Liga e Evropës
Genc Nuzës i besohet edhe një ndeshje ndërkombëtare

Genc Nuzës i besohet edhe një ndeshje ndërkombëtare

Superliga
FFK ndan stemën e FIFA-s për 10 gjyqtarët nga Kosova

FFK ndan stemën e FIFA-s për 10 gjyqtarët nga Kosova

Superliga
UEFA vazhdon t’i besojë gjyqtarëve nga Kosova, Besfort Kasumi drejton ndeshjen Rumani – Lihtenshtajn

UEFA vazhdon t’i besojë gjyqtarëve nga Kosova, Besfort Kasumi drejton ndeshjen Rumani – Lihtenshtajn

Ndërkombëtare
Kosova edhe me një treshe të gjyqtarëve në FIFA

Kosova edhe me një treshe të gjyqtarëve në FIFA

Superliga