LAJMI I FUNDIT:

Konkurset e hapura në Telegrafi Jobs – një platformë e dedikuar për të gjetur karrierën tuaj të ardhshme

Konkurset e hapura në Telegrafi Jobs – një platformë e dedikuar për të gjetur karrierën tuaj të ardhshme

Nëse jeni në kërkim të një mundësie karriere në Kosovë, Telegrafi Jobs është destinacioni juaj kryesor. Si platforma kryesore për punësim në vend, Telegrafi Jobs ofron një spektër të gjerë mundësish për të gjetur punën tuaj të ardhshme dhe për të zhvilluar karrierën tuaj. 

Gazetar/e – ONIMA MEDIA SH.P.K 

ONIMA MEDIA SH.P.K është në kërkim të një gazetari apo gazetareje  të përkushtuar për të bashkëpunuar me ekipin e prodhimit dhe të marketingut. Si një kompani udhëheqëse në prodhimin e materialeve të ndryshme, publikimin dhe mbrojtjen e të drejtave të autorit, kjo është një mundësi emocionuese për profesionistët e medias. 

Afati i fundit për aplikim është 15/12/2023

Aplikoni direkt këtu: https://jobs.telegrafi.com/job/gazetar-full-time 

Software Business Analyst – PECB 

PECB, një nga organizatat më të mëdha në industrinë e çertifikimit, kërkon një Software Business Analyst për të bashkëpunuar me ekipin e tyre në Prishtinë. Kjo është një mundësi e shkëlqyer për individët me aftësi analitike dhe zgjidhjeje të problemeve. 

Afati i fundit për aplikim është 14/12/2023

Aplikoni direkt këtu: https://jobs.telegrafi.com/job/software-business-analyst-full-time  

Senior Frontend Developer – AMK Solutions 

AMK Solutions kërkon një zhvillues të përparuar të faqes së përparme për tu bashkuar me ekipin e tyre të zhvillimit të faqes së përparme. Në këtë rol, do të jeni përgjegjës për zhvillimin dhe implementimin e komponentëve të ndërfaqes së përdoruesit duke përdorur konceptet dhe flukset e punës të React.js. Ky post është i plotë dhe i largët. 

Afati i fundit për aplikim është  13/12/2023

Aplikoni direkt këtu: https://jobs.telegrafi.com/job/senior-frontend-developer-remote-full-time 

Backend Support – Whales Enterprises GmbH 

Whales Enterprises GmbH po kërkon një Punonjës Mbështetës Backend në fushën e kriptomonedhave, Web3 dhe DeFi. Kandidatët duhet të kenë eksperiencë në hapësirën kripto, DeFi dhe Web3. 

Afati i fundit për aplikim është  12/12/2023

Aplikoni direkt këtu: https://jobs.telegrafi.com/job/backend-support-full-time  

Recepsioniste/Administratë – Estethica 

Estethica, një ndër liderët në industrinë e bukurisë në Kosovë, ka hapur konkurs për pozitën Recepsioniste/Administratë. 

Afati i fundit për aplikim është  12/12/2023

Aplikoni direkt këtu: https://jobs.telegrafi.com/job/recepsionisteadministrate-full-time  

Depoist – Dardania Logistics shpk 

Dardania Logistics shpk, një nga kompanitë lider në Kosovë në fushën e logjistikës, është duke kërkuar Depoist me përvojë të punës. 

Afati i fundit për aplikim është   12/12/2023

Aplikoni direkt këtu: https://jobs.telegrafi.com/job/depoist-full-time-21  

Punëtore në lokal – Premium Bakery 

Premium Bakery, një kompani prodhuese vendore me përvojë shumëvjeçare në industrinë e ushqimit, kërkon Punëtore në lokal. 

Afati i fundit për aplikim është  28/12/2023 

Aplikoni direkt këtu: https://jobs.telegrafi.com/job/punetore-ne-lokal-full-time-1  

Administrator ligjor / Jurist – 2A Group shpk 

2A Group shpk, kërkon një Administrator ligjor / Jurist për të bashkëpunuar me ekipin e tyre. Kandidati ideal duhet të ketë njohuri të përparuara ligjore dhe të jetë i aftë të menaxhojë çështjet juridike të kompanisë. 

Afati i fundit për aplikim është   30/11/2023

Aplikoni direkt këtu: https://jobs.telegrafi.com/job/administrator-ligjor-juriste-full-time  

Video Editor – PECB 

PECB është në kërkim të një Editori Video për tu bashkuar me ekipin e tyre të Zhvillimit të Produktit në Prishtinë, Kosovë. Nëse jeni një individ me pasion dhe dëshirë për të marrë pjesë në rritjen e një prej organizatave më të mëdha në industrinë e çertifikimit, kjo është një mundësi për ju. 

Afati i fundit për aplikim është  14/12/2023 

Aplikoni direkt këtu: https://jobs.telegrafi.com/job/video-editor-full-time-8  

Të gjitha këto pozita, dhe shumë të tjera, janë të listuara në Telegrafi Jobs, destinacioni juaj për punësim në Kosovë. Aplikoni sot dhe hapni rrugën tuaj drejt suksesit në karrierë. 

jobs@telegrafi.com  

Në trend Ekonomi

Më shumë
Nga 6 shkurti, konsumatorët kanë të drejtë t'i shkëpusin kontratat me operatorët kabllorë që ndryshojnë kushtet e saj

Nga 6 shkurti, konsumatorët kanë të drejtë t'i shkëpusin kontratat me operatorët kabllorë që ndryshojnë kushtet e saj

Ekonomi
Osmani në tryezën ekonomike Kosovë-Katar: Vendi ynë ka potencial për investime

Osmani në tryezën ekonomike Kosovë-Katar: Vendi ynë ka potencial për investime

Ekonomi
Nga Kosova në Bazel - rruga e Leos drejt suksesit si stilist i flokëve

Nga Kosova në Bazel - rruga e Leos drejt suksesit si stilist i flokëve

Leovee Hairartist
Nga Ballkani drejt Europës - rritja e shpejtë dhe suksesi i Sachpizza & Sachcaffé

Nga Ballkani drejt Europës - rritja e shpejtë dhe suksesi i Sachpizza & Sachcaffé

Sachcaffé
Fillo rrugën tuaj profesionale - konkurset e fundit në Telegrafi Jobs!

Fillo rrugën tuaj profesionale - konkurset e fundit në Telegrafi Jobs!

Telegrafi Jobs
A po i vjen vërtet fundi parasë që e njohim

A po i vjen vërtet fundi parasë që e njohim

Botë
Kalo në kategori