Kompletimi i shtëpisë tuaj apo renovimi në një ambient modern e me klasë, asnjëherë nuk ka qenë më i lehtë e më i lirë!

Lutian Home ka ndryshuar komplet industrinë e qeramikës dhe sanitarisë në Kosovë, duke sjell inovacion e shërbim të standardit ndërkombëtar për klientët e vet.

Marrë parasysh këto, Lutian Home jua ka thjeshtësuar tërë procesin e kompletimit të shtëpisë tuaj me pllaka e sanitari.

Si e ka bërë këtë?

Fillimisht procesin e zgjedhjes së pllakave e sanitarisë do ta keni shumë më të lehtë, ku stafi i Lutian Home ju asiston tërë kohën duke ofruar këshilla praktike pas analizës së ambienteve tuaja.

Mjafton t’iu tregoni për çfarë ambienti iu duhen pllakat dhe çfarë atmosfere dëshironi ta dhuroni me to, ndërkaq stafi jua bën zgjidhjen ideale brenda pak sekondave!

View this post on Instagram

A post shared by LUTIAN Home (@lutianhome)

Pagesa

Pas zgjedhjes së pllakave dhe sanitarisë, është koha të paguani. Por edhe kjo është thjeshtësuar përmes Lutian Home.

Kjo qendër moderne e hidrosanitarisë për konsumatorët e vet ofron edhe mundësinë e pagesës me 12 këste – POR PA KREDI FARE!

Ju mund të bëni marrëveshje me kompaninë për pagesë me këste dhe nuk keni nevojë fare ta përfshini bankën në këtë mes për ta kompletuar shtëpinë tuaj!

Lutian Home funksionon në bazë të motos: Elegancë, Kualitet, Modernitet.

Për më shumë informacione, kontaktoni Lutian Home në:

Facebook: Lutian Home

Nr. Tel: +383 46 123 900

Ueb sajt: www.lutianhome.com