Kur bëhet fjalë për të folur, disa njerëz priren ta kenë më të lehtë ta bëjnë këtë se të tjerët.

Nëse sallata e tyre del me qepë kur kërkuan pa, nuk e kanë problem ta kthejnë. Ata priren të jenë shumë të hapur dhe të sinqertë me ata që i rrethojnë – gjë që ndonjëherë mund t’i futë në telashe.

Dhe nëse dikush është më i sinqertë natyrshëm mund të shihet përmes grafikut të tyre të lindjes. Ka një arsye pse shenjat më të hapura e kanë më të lehtë të flasin sesa të tjerët.

Katër shenjat e zodiakut që kanë më shumë gjasa të jenë vajzat e ëndrrave Katër shenjat e zodiakut që kanë më shumë gjasa të jenë vajzat e ëndrrave

“Një kombinim i elementit, planetit sundues dhe modalitetit i bën disa shenja më të hapura se të tjerat”, thotë astrologia Lauren Donelson për Bustle. Elementi i një shenje të zodiakut ndikon në mënyrën se si ata shprehin energjinë e tyre, planeti sundues luan një rol të madh në përcaktimin e personalitetit të çdo shenje dhe modaliteti ka të bëjë me mënyrën se si një shenjë reagon ndaj situatave dhe lëviz në jetë.

Duke u bazuar në këto karakteristika të tyre, rezulton se këto janë shenjat më të hapura të zodiakut:

Dashi

Luani

Peshorja

Shigjetari

/Telegrafi/