Kanye West ka shprehur admirimin e tij për disa prej mendimtarëve dhe sportistëve më të mëdhenj.

Pasi vlerësoi larg emra si Walt Diney, SteveJobs dhe Elon Musk, ai tash ka vlerësuar lart edhe Dennis Rodman.

“Për Kanyen. Bulls për jetë”, u shpreh Kanye në një postim për Rodman, i cili e falënderoi.

Kanye më pas e lëvdoi idhullin e tij duke thënë se është inspirim.

“Faleminderit një prej inspirimeve të mia më të mëdha. Gjithmonë duke thyer barriera me mendimet e pavarura”, u shpreh Kanye.

Reperi kohë më parë lansoi albumin që nuk përmbushi pritshmëritë e publikut. /Telegrafi/