Një tren me plot pasagjerë nuk mund t’ju besonin syve, kur panë një kali duke vrapuar në hapësirën mes dy palë binarëve nëpër të cilët po kalonin trenat.

Pamjet e filmuara në Egjipt, shfaqin trenat që po udhëtonin nga Asyut në Sohad, kur një kafshë u fut në mes dy palë binarëve dhe vraponte me tërë forcën – e vetëm pak centimetra e ndante nga përplasja që sigurisht se do të ishte fatale, transmeton Telegrafi.

Kali i bardhë vraponte, e pasagjerë të shumtë dolën nga vagonët për të alarmuar shoferin e trenit tjetër që po vinte nga ana e kundërt.

Megjithatë nuk dihet nëse kali kishte ikur nga ndonjë fermë, apo thjesht kishte rastisur të jetë aty në momentin kur trenat po kalonin. /Telegrafi/