Cineplexx ka bërë të ditur se tashmë kanë dalur në shitje biletat për komedinë e shumëpritur Jumanji: The Next Level, me aktorët Dwayne “The Rock” Johnson dhe Kevin Hart.

Përveç premieres së këtij filmi, të gjithë ata që vijnë ta shohin filmin do të bëhen pjesë e lojës shpërblyese, ku në të dy kinematë do të kenë mundësi të fitojnë një Sony Playstation 4 nga GO+, respektivisht nga Aztech Electronics.

Filmi i gjen protagonistët të rikthyer në Jumanji për të shpëtuar njërin prej tyre, por ata zbulojnë se
gjërat nuk janë ashtu siç i prisnin. Lojtarët duhet të përballen me sfida te panjohura, prej shkretëtirave të thata deri tek malet me dëborë, në mënyrë që të shpëtojnë prej lojës më të rrezikshme në botë.

Filmi vjen në regji të Jake Kasdan, i cili në filmin e pare shërbeu vetëm si producent, ndërsa në përsëritjen eroleve vijnë aktorët e mirënjohur Dwayne “The Rock” Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Karen Gillian e të tjerë.

Për më shumë Cineplexx në bashkëpunim me Raiffeisen Bank Kosova sjell një super ofertë për biletat e
këtij filmi. Për çdo biletë që paguani me Gold dhe Bonus Cards, merrni 1 tjetër FALAS.

Biletat për këtë film mund t’i blini çdo ditë prej orës 15:00 në Cineplexx. Më shumë informata rreth
filmit mund t’i gjeni në webfaqën e Cineplexx.