Ka shumë lloje të ndryshme të iluzioneve optike.

Disa janë ngacmues truri që mashtrojnë mendjen dhe të tjerët janë enigma që kanë imazhe të fshehura në to

Ky imazh tregon një degë peme me gjethe të vogla të gjelbra dhe sytha të lulëzuar, por diku në foto ka një flutur të fshehur.

Nëse mund ta dalloni në 11 sekonda, mund të jeni mbajtësi i rekordeve, sipas Jargan Josh, i cili postoi enigmën.

IIluzioni i ndërlikuar optik i një gruaje që pret në aeroport i lë të gjithë të hutuar – por a mund ta shihni se çfarë po ndodh? IIluzioni i ndërlikuar optik i një gruaje që pret në aeroport i lë të gjithë të hutuar – por a mund ta shihni se çfarë po ndodh?

Flutura është veçanërisht e vështirë për t’u dalluar pasi fshihet aq mirë nga gjethet dhe lulet.

Keni nevojë për një sugjerim? Flutura duket njësoj si gjethet në pemë. Përpiquni të shikoni nga lart poshtë për të vëzhguar çdo ndryshim në foto.

Ju mund të keni sytë e një skifteri nëse mund ta dalloni macen të fshehur mes trungjeve në këtë iluzion optik në 20 sekonda Ju mund të keni sytë e një skifteri nëse mund ta dalloni macen të fshehur mes trungjeve në këtë iluzion optik në 20 sekonda

Është pikërisht përballë jush nëse vëzhgoni me kujdes foton. E gjetët me kohë? /Telegrafi/