Jeff Bezos gjatë ditës së djeshme ka bërë të ditur se do të shkurorëzohet.

Themeluesi dhe pronari i Amazonit, Bezos pas 25-vjet martese i ka dhënë fund kurorëzimit me MacKenzien.

Madje, dyshja për të heshtur thashethemet kishin dhënë edhe një deklaratë të përbashkët përmes rrjeteve sociale.

Lauren Sanchez

Por, mediat amerikane sot kanë shkruar se 54-vjeçari ka disa muaj që po e tradhtonte gruan me prezantuesen televizive të FOX-it, Lauren Sanchez.

Kjo e fundit ishte parë tejet i afërt me Bezon në Los Angeles të dielën, ditën kur u ndanë çmimet e Golden Globes,

Ndërkohë, shkurorëzimi i tyre do të dorëzohet në Uashington, një shtet i pronës komunitare, që do të thotë që të gjitha pasuritë e fituara gjatë martesës nga secili bashkëshort janë të ndara në mënyrë të barabartë.

Jeff Bezos do t'i duhet ta ndajë pasurinë e tij 140 miliardë dollarëshe dhe ta bëjë MacKenzien gruan më të pasur në botë Jeff Bezos do t'i duhet ta ndajë pasurinë e tij 140 miliardë dollarëshe dhe ta bëjë MacKenzien gruan më të pasur në botë

Ndryshe, kjo do ta bënte MacKenzie Bezos, 48-vjeçare, gruan më të pasur në botë, me një pasuri prej 70 miliardë dollarësh pasi që pasuria e përbashkët kap shifrën e 140 miliardë dollarëve. /Telegrafi/