Jared Leto për pak sa nuk e ka humbur jetën kur litari i sigurisë kishe filluar të këputej, ndërkohë që ndodhej në lartësi prej afro 183 metrash.

Aktori dhe këngëtari i njohur ishte duke u argëtuar në njërin prej hobive të tij, ashtu që e kaloi ditën në shkëmbinjtë e Red Rock të Nevadës, ku ka mundur të vdesë tragjikisht.

“Nuk dua të tingëlloj dramatik, por kjo është dita kur për pak sa nuk vdiqa”, ka thënë fituesi i Osarit duke treguar se ka mundur të rrëzohej duke u ngjitur në shkëmbinj.

“Shikova lart dhe për disa sekonda litari po këputej nga shkëmbi, derisa varesha rreth 183 metra në ajër. Mbaj mend se e shikova tokën poshtë meje. Ishte moment i çuditshëm – më pak i frikshëm, më shumë çështje fakti dhe melankolie”.

Reklama
Reklama

“Adrenalina u kthye kur isha kthyer në mur. Por, ia dolëm dhe jetuam për një ditë tjetër. Me gjithë këtë, ishte argëtuese. Vazhduam të ngjiteshim gjatë natës…”, ka shkruar në Instagram frontmeni i grupit “Thirty Seconds to Mars”. /Telegrafi/