Modelja shqiptare, Hana Shehu, dhe ish-presidenti kroat, Stipe Mesic janë bashkuar për të bërë simbolin e shqiponjës me duar.

Reklama

Shehu në Instagram ka postuar fotografinë duke thënë se Mesiq mbetet mik i mirë i të gjithë shqiptarëve.

Lajmet e fundit nga yjet seksi shqiptare (Foto/Video) Lajmet e fundit nga yjet seksi shqiptare (Foto/Video)

“Me presidentin kroat, Stipe Mesiç, jo vetëm mik i madh i familjes, por edhe mik i mrekullueshëm i shqiptarëve po ashtu”, ka shkruar ajo.

Mesic edhe më parë është shfaqur në fotografi me veprime të tilla.