Rrjeti i supermarketeve Interex ka vendosur të vijë me shumë risi për konsumatorët pas fillimit të rikthimit në normalitet.

Pasi që njihet për afërsinë dhe përgjegjësinë e lartë ndaj konsumatorëve, Interex ka vendosur të sjell një ofertë speciale veç për festën e Fitër Bajramit!

Kjo është oferta më e lirë deri më tash në treg, ku vërehet një zbritje e madhe në një shumëllojshmëri produktesh, e në veçanti tek produktet esenciale.

Përveç ofertës speciale për festën e Fitër Bajramit, Interex ka paralajmëruar se së shpejti do ta rikthejë edhe lojën më atraktive në vend: lojën “60 Sekonda”.

Për t’i parë të gjitha ofertat, lojërat dhe këshillat e Interex, vizitojeni faqen e tyre në Facebook duke klikuar KËTU.