Interex

Interex

Interex aktualisht ka në të gjithë Kosovën 20 pika që gjenden në: Prishtinë, Vushtrri, Mitrovicë, Prizren, Gjakovë,Gjilan,Podujevë dhe Skënderaj. Për të qenë sa më afër kërkesave të konsumatorëve të saj Interex pritet të rritet në të ardhmen

106 Artikuj