Nëse Instagram nuk ju duket në rregull tani, nuk jeni vetëm: aplikacioni është duke përjetuar një çrregullim të çuditshëm që është në faqen kryesore të përdoruesve.

Çrregullimi po shkakton vija që shfaqen mbi imazhet, duke i bërë ato të duken sikur janë produkt i një kasete VHS ose ndonjë filtër të ri të çuditshëm.

Burimi i problemit është i paqartë, por duket të jetë mjaft i përhapur, me përdorues të hutuar dhe të mërzitur duke shkruar në Twitter për t’u ankuar.

Lajm i mirë është se Instagram ka konfirmuar se është një problem në anën e tyre, që do të thotë se nuk ka asgjë gabim me telefonin tuaj. Lajm i keq është se nuk është e qartë se sa kohë do të duhet për kompaninë që të dalë me një rregullim.

“Ne e dimë se kjo është zhgënjyese dhe po punojmë për ta zgjidhur atë sa më shpejt që të jetë e mundur”, shkruan kompania në Twitter.

Në ndërkohë, duket se disa përdorues në të vërtetë po shijojnë estetikën e re të Instagram-it. /Telegrafi/