LAJMI I FUNDIT:

Inspektorati i Punës shpalos planin e punës për vitin 2017

Inspektorati i Punës shpalos planin e punës për vitin 2017

Inspektorati i Punës do të mbajë sot një konferencë për media ku do të raportoj rreth punës së Inspektoratit të Punës për vitin 2016 si dhe Planin e Punës për vitin 2017.

Reklama

Në këtë konferencë do të shpaloset gjithashtu edhe platforma e ueb-faqes së Inspektoratit të Punës, e cila pritet që brenda javës të vihet në funksion.

Kjo platformë e re e informimit sa i përket Inspektoratit të Punës do të jetë në dispozicion të palëve që të marrin të gjitha informatat që Inspektorati i Punës i plason dhe që lidhen me mandatin e IP. /Telegrafi/

Në trend Ekonomi

Më shumë
Prodhimi i Brendshëm Bruto i Kosovës arrin në rreth 9 miliardë euro, për kokë banori është mbi 5 mijë euro

Prodhimi i Brendshëm Bruto i Kosovës arrin në rreth 9 miliardë euro, për kokë banori është mbi 5 mijë euro

Ekonomi
Nuk kalon marrëveshja për “Rehabilitimin e linjës hekurudhore 10 B”, nuk ka kuorum

Nuk kalon marrëveshja për “Rehabilitimin e linjës hekurudhore 10 B”, nuk ka kuorum

Ekonomi
Shtimi i sipërfaqeve të ngrohjes, kyçje dhe konsumatorë të rinj – disa nga punët gjatë vitit të fundit të Termokosit

Shtimi i sipërfaqeve të ngrohjes, kyçje dhe konsumatorë të rinj – disa nga punët gjatë vitit të fundit të Termokosit

Ekonomi
Rreth 60 për qind e familjeve në Kosovë nuk mund t'i përballojnë shpenzimet për pushime

Rreth 60 për qind e familjeve në Kosovë nuk mund t'i përballojnë shpenzimet për pushime

Albert Spahiu
Birminghami shpall falimentimin financiar, merret nën mbikëqyrjen e Londrës

Birminghami shpall falimentimin financiar, merret nën mbikëqyrjen e Londrës

Botë
Një shëtitje virtuale në VitaLand - vendi ku aventurat nuk kanë kufij

Një shëtitje virtuale në VitaLand - vendi ku aventurat nuk kanë kufij

Vitaland
Kalo në kategori