Ushtrimet kardio janë bazë për djegien e kalorive tuaja. Asnjë formë tjetër e ushtrimeve nuk është më efektive për djegien e kalorive se ushtrimet kardio. Sipas një studimi raportohet se kardio djeg 67% më shumë kalori se trajnimet për forcë.

Të gjitha llojet e zgjatjeve, pompat, planks dhe ushtrimet tjera të ngjashme trupore mund t’i kryeni pa përfshirjen e ndonjë pajisje fitnesi, arsyeja që edhe quhen ushtrime me peshë vetanake. Por krahas këtyre për humbjen në peshë me rezultate të shpejta dhe për kohë të shkurtër, ne ju rekomandojmë pajisjet e fitnesit Gymbit më të cilat mund të kryeni ushtrimet kardio.

Të gjitha pajsijet e fitnesit Gymbit mund t’i porosisni duke KLIKUAR KËTU, me zbritje deri në -50% dhe me mundësi pagese deri në 24 këste me Teb Starcard.

Për ecjen dhe vrapimin tuaj për rezultate të jashtëzakonshme ne ofrojmë dhe rekomandojmë për ju Trakën Për Vrapim Gymbit Focus P1, makineri kjo e cila dikur ishte e rezervuar vetëm për klube fitnesi ndërsa tashmë ne jua ofrojmë mundësinë ta keni në shtëpinë tuaj.

Për djegien e sa më shumë kalorive, rritjen e fleksibilitetit dhe përmirësimin e metabolizmit tuaj, ne ju rekomandojmë të pazëvendësueshmin Orbitrek Elite që me kompaktësine e tij do të zë vetëm pak hapësirë në shtëpinë tuaj.

Gymbit Vibroshaper është mënyra revolucionare e cila në bazë të teknologjisë me lëkundje ju ndihmon të humbisni peshë, kalori dhe të tonifikoni të gjithë trupin më shpejt dhe më thjesht se më parë. Mund të stërviteni ulur, shtrirë ose në këmbë në komoditetin e shtëpisë tuaj.

Tonifikimin dhe forcimin e muskujve të barkut tuaj ju mund ta arrini përmes pajisjes Tonifikuesit 6Abs Gymbit me 5 programe të ndryshme trajnimi. Formësimin e barkut tuaj ju mund ta arrini me cilindo nga 5 programet të cilat zgjasin nga vetëm 20 minuta. Programi 20 minutësh është i automatizuar dhe fiket vetvetiu, e gjitha që ju duhet është dëshira për barkë të sheshtë.

Përfundimisht, me kombinimin e ushtrimeve me peshë vetanake dhe ushtrimeve përmes pajisjeve elitë qe ju rekomanduam ju mund të krijoni hapësirën tuaj të dëshiruar të fitnesit në shtëpinë tuaj duke arritur rezultatet e dëshiruara. Të gjitha pajisjet ofrohen me ofertat/zbritjet më të mira ndonjëherë andaj mos e humbisni mundësinë ti shtoni ato në hapësirën tuaj për fitnes brenda shtëpisë tuaj.

(artikull i sponsorizuar)