Hilary Duff ka ndarë një koleksion shumë personal të fotografive të bëra gjatë lindjes në shtëpi të vajzës së saj në ujë.

Ish-ylli i Disney tha të martën se ajo ishte “përfundimisht e gatshme” për të treguar imazhet private gati katër muaj pasi mirëpriti fëmijën e saj të tretë, Mae James .

“Një aventurë e lodhshme, magjike, e mrekullueshme …”, përshkroi ajo përvojën e të pasurit dhe të rriturit të një fëmije. “Pra brohorisni nënat e plotfuqishme. Ju bëni që malet të lëvizin çdo ditë”.

Foto: Instagram

Në një foto, burri i Duff, Matthew Koma, shihet duke mbajtur shpatullën dhe barkun ndërsa mbyll sytë me lot që i rrjedhin fytyrës. Disa fotografi tregojnë se aktorja ishte zhveshur nga beli poshtë, ndërsa Molly Bernard, e udhëheq atë nëpër momente të vështira.

“Për mua që të ndihem e sigurt gjatë lindjes dhe të arrij atje ku duhet të shkoj, është thelbësore që të kem sistemin e duhur të mbështetjes”, shkroi Duff në Instagram. “Sasia e përsosur e hapësirës, ​​kundër-presionit, humorit, qetësisë dhe njerëzve që mbështesin fuqinë time”.

Foto: Instagram

Ylli shtoi, “Burri im është më i qeti në dhomë kur unë ndjehem sikur ngjitem në mure dhe Molly është e jashtëzakonshme që u ul me mua kur unë duhet të isha e qetë”.

Nëna e saj, Susan Duff, ishte gjithashtu e pranishme për të “përgatitur ushqimet ndërkohë që buzëqeshte e nervozuar duke parë beben e saj të sillte një tjetër bebe në jetë”.

Foto: Instagram

Hilary ka dy fëmijë të mëdhenj – djalin 9-vjeçar Luca, me Mike Comrie dhe vajzën 2-vjeçare Banks, me Koma. Ajo lindi Lucën në një spital, por Banks dhe Mae lindën në shtëpi.

“Nga shtatzënia, te prerjet cezariana, lindjet në spital ose në shtëpi, udhëtimi i ushqyerjes me gji dhe rritja e këtyre qenieve të vogla me përgjegjësi për t’u ngritur, që të jenë qytetarë të mirë të botës, është plotësisht konsumuese”. /Telegrafi/

Foto: Instagram

Foto: Instagram