Një grua ka zbuluar një gabim të madh që udhëtarët bëjnë në aeroporte që mund të rezultojë që ata të vonohen apo edhe të humbasin fluturimet e tyre.

Përdoruesja e Tiktok, Laila Zubair shpjegoi pse pasagjerët duhet të sigurohen që të gjitha lëngjet e tyre të jenë në një qese plastike të tejdukshme dhe çfarë mund të ndodhë nëse ndonjë prej tyre nuk është.

Megjithëse këshillat e saj u dhanë posaçërisht për aeroportet e Londrës, rregullat vlejnë për të gjitha aeroportet, që do të thotë se pasagjerët kudo që janë duhet të jenë të vetëdijshëm.

Në një video të shpërndarë në Tiktok, Laila tha: “Nëse po fluturoni nga ndonjë aeroport i Londrës, atëherë duhet ta shikoni këtë. Të gjitha lëngjet tuaja duhet të jenë në një qese të vogël si kjo”.

Reklama
Arsyeja e vërtetë pse aeroplanët kanë dritare – dhe nuk është ajo që mendoni Arsyeja e vërtetë pse aeroplanët kanë dritare – dhe nuk është ajo që mendoni
Reklama

“Ata i sigurojnë këto çanta në sigurinë e aeroportit, prandaj sigurohuni që të merrni një. Nëse ndonjë nga lëngjet tuaja të bartjes nuk futet brenda kësaj çantë të vogël, atëherë e gjithë bagazhi juaj do të kontrollohet plotësisht dhe ndoshta do t’ju shkaktojë vonesa në arritjen e fluturimit në kohë”.

@laila.zubair

This is THE most common mistake I see fellow travelers makeat @Heathrow Airport. All carry-on liquids MUST fit in the bag AND must be 100ml or less. Follow these instructions to avoid any delays at airport security! #londonheathrowairport #lhrairport #london #londongatwick #gatwickairport #airportsecurity #traveltiktok #traveltips #carryontravel

♬ original sound – Laila Zubair

Në përgjigje të një komenti, ajo shtoi: “Do të habiteshit se sa njerëz nuk e dinë këtë dhe ose u konfiskohen lëngjet ose duhet të presin që siguria të kalojë nëpër të gjithë çantën e tyre”. Për disa njerëz këshillat erdhën shumë vonë, me përdoruesit që thanë se ishin vonuar tashmë për shkak të rregullit. /Telegrafi/