Njëri prej filmave më fantastik për festat e fundvitit po arrin në Cineplexx! Kinemaja Austriake, për filmin e animuar The Grinch, do të organizojë eventin Family Day, ku do të ketë shpërblime dhe aktivitete të shumta.

Eventi do të mbahet me 24 nëntor, prej orës 12:00 deri 16:00, ku fokusi kryesor do të jetë premiera e “The Grinch”.

Sa i përket karakterit të njohur jo vetëm nga fëmijët, mirëpo e gjithë bota, historia e “The Grinch” filloi qysh në vitin 1957, në librin “How the Grinch stole Christmas” nga Dr. Seuss.

Versioni i vitit 2018 i cili do të jetë premiere këtë të shtune, do të jetë versioni më modern i “The Grinch” i krijuar me teknologjinë më të avancuar të animacionit, i cili do të shfaqet në 2D dhe RealD 3D.

Prapa zërit të “The Grinch” fshihet aktori i mirënjohur Benedict Cumberbatch, së bashku me yje tjera të filmit dhe muzks si Rashida Jones, Pharrell Williams e shumë të tjerë.

Përveç premierës botërore të këtij filmi, që do të mund ta shohim në Cineplexx, do të ketë shumë aktivitete për fëmijë, përfshirë vizatimeve në fytyrë dhe coloring pages.

Gjithashtu, për të gjithë fëmijët do të ketë shumë shpërblime nga Patos, Nestle dhe Liri. Biletat mund t’i blini çdo ditë prej orës 15:15 në Cineplexx. Për të parë oraret se kur do të shfaqet filmi “The Grinch” gjatë këtij super eventi, klikoni KËTU. /Telegrafi/