0Shares

Disa kundërshtues të Gmail kanë pohuar gjithmonë se nuk mund të besosh në shërbimin e emailit të Google sepse automatikisht skanon përmbajtjen e mesazheve të tua në mënyrë që të personalizojë reklamat që tregon.

Ndërsa ky proces nuk përfshin asnjë njeri, shumë njerëz janë irrituar nga realizimi se në të vërtetë është ajo që po ndodh.

E pra, sot Google ka njoftuar se ky skanim i postës elektronike do të tërhiqet nga shërbimi falas i Gmail “më vonë këtë vit”. Kështu, ajo që në thelb është gjëja më e debatueshme rreth Gmail-it është duke shkuar dhe eliminuar plotësisht.  

Pas zbatimit të ndryshimit, reklamat e Gmail do të jenë “në linjë” me mënyrën se si Google personalizon reklamat për produktet e tjera. Reklama që sheh do të shfaqet në bazë të cilësimeve të tua, të cilat mund të ndryshosh në çdo kohë në llogarinë tënde të Google – duke përfshirë ç’aktivizimin e plotë për personalizimin e reklamave.

Google thotë se Gmail ka më shumë se 1.2 miliardë përdorues dhe në të ardhmen do të mundësojë gjëra të tilla si pagesa dhe faturime direkt prej shërbimit të postës elektronike.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)