Goli i Suad Sahiti është shpallu si më i miri i javës në kampionatin bullgar.

Ai  shënoi golin e vetëm të skuadrës së tij Septemvri Sofia, ndaj Lokomotiva Plovdiv dhe i solli tri pikë.

Goli i tij ishte në konkurrencë të fortë me  atë të Patrick Andrade, që mori, por fitoi pas mori 38.98% të votave të lexuesve.

Goli i Andrades u votua me 37.29% ose më pak se 2% ndryshim nga ai i Sahiti.

Suad Sahiti ia bën 'sefte' me një super gol në Bullgari Suad Sahiti ia bën 'sefte' me një super gol në Bullgari

Goli i tretë i Radoslav Kirilov nuk mori 23.73% të votave.

Ky është goli i parë i Sahitit me klubin e ri. /Telegrafi/