Një veturë e tipit Volkswagen ngjyrë hiri ka goditur një vajzë derisa po kalonte rrugën në qytetin  e Mançesterit, por sikur kjo të mos mjaftonte – shoferi as që ndalet dhe vazhdon ta tërheq zvarrë.

Vajza fillimisht hidhet disa metra larg në tokë nga goditja e fuqishme, ndërsa shoferi vazhdon të lëviz dhe ta shtyjë edhe për disa metra, transmeton Telegrafi.

Por, është interesant se si shoferi nuk ndalet fare sikur të mos kishte ndodhur asgjë e keqe, kurse vajza ngritet në këmbë dhe vazhdon rrugën pa ndonjë problem.

Ky moment rrëqethës është filmuar nga një kalimtar rasti që brenda veturës kishte të vendosur një kamerë.

“Ajo dukej si nxënëse e klasës së gjashtë. Ajo lëre që u godit me veturë, por për disa metra u tërhiq  zvarrë, kurse shoferi aq që mori mundin të ndalet për të parë se çfarë kishte bërë. /Telegrafi/