Gjiko i kishte në qejf papuçet që në fëmijëri. Ai ka treguar se këngës “Papuçet Gucci” i kanë paraprirë disa ngjarje edhe vite më parë.

“I kam pasur një palë xhinse të gjera shumë edhe i pata veshur me sandale, krejt i vishnin me atlete, unë e pata zbuluar një formë me sandale. Një grua po ma bën: ‘O djalë i mirë me pantallona e fshive asfaltin’, ashtu t’u iu dhimbsur”, tha ai në emision “ShoowRoom me Gentën”.

Ndërsa me shaka ka treguar pse i pëlqejnë papuçet Gucci.

Lajmet për Gjikon Lajmet për Gjikon

“Po se janë më të lehta, më të përshtatshme i shti në këmbë edhe i heq. Këto atletet duhet hequr me thembër a diçka”, është shprehur Gjiko.

Ndërsa Gjiko ka treguar se ka ndonjë këngë ‘diss’ dhe se cili është disi më i mirë i mundshëm.

“Unë fort i ‘dissave’ nuk jam. ‘Dissi’ më i mirë është kur e bën një këngë të fortë që ka shumë sukses. Ku po do më mirë se sa sukses”.

“Nëse unë ia bëj një këngë dikujt, ia tregoj që ai ka pasur shumë rëndësi në jetën time që më paska shti të çohem t’i laj sytë, t’i vesh papuçet Gucci, të hyj në studio dhe të bëj këngë për atë person”, ka shpjeguar ai. /Telegrafi/