Kur jeni në pritje të takimit të parë me një partner potencial, janë disa gabime që duhen shmangur, në mënyrë që ai takim të shkojë sa më mirë dhe të mos ketë momente shqetësuese.

Dy pije maksimumi

Ne mund të jemi të aftë për të kaluar në situatë potencialisht shqetësuese, por nëse e teprojmë me pije, do të bëjmë një gabim shumë të madh në këtë aspekt. Askujt nuk i pëlqen një tollovi e shkaktuar nga dehja, transmeton Telegrafi.

Përmendja e ish-it

Një gabim tjetër i madh që ndodh në takimet e para është përmendja e ish-të dashurit. Pa marrë parasysh a jeni duke i përmendur për të shprehur mllefin që keni ndaj tyre, kjo do të jetë një shenjë negative dhe një gjest jo i mirë.

Bllokimi i telefonit

Mendoj se të gjithë e kemi një mik, i cili është së tepërmi i lidhur me telefonin e tij dhe i cili nuk mund të ndalojë së dërguari mesazhe, postime apo diçka të tillë. Kjo është diçka shumë e mërzitshme, prandaj nëse dëshironi një takim të dytë, mundohuni të mos e bëni asnjëherë.

Kodi i veshjes

Kur bëhet fjalë për veshjen, ju duhet të mundoheni të dukeni bukur, por aq sa duhet, dhe jo duke e tepruar. Ju nuk dëshironi të visheni në mënyrë shumë provokative apo ta dërgoni mesazhin e gabuar. Në të njëjtën kohë nuk duhet veshur edhe shumë thjesht. /Telegrafi/