Fotografi Andrew H.Walker ka realizuar një projekt shumë interesant, ku ka treguar “fytyrën tjetër” të personave të famshëm.

Ai fillimisht u ka kërkuar atyre që të pozojnë para fotoaparatit ashtu si do ta bënin nëse do t’u kërkohej për një intervistë, ballinë revistash ose emision.

Më pas fotografi u ka kërkuar atyre që thjesht të relaksohen dhe te jenë vetvetja, transmeton Klan Kosova.

Ky në fakt ishte edhe qëllimi i tij, që të shfaqë para publikut se si duken personat e famshëm prapa skenës, kur ata janë thjesht njerëz të zakonshëm.

Një fakt tjetër interesant është se autori i projektit në dy fotografitë e ndryshme nuk e shpjegon se cila është fotografia ku fytyrat publike kanë pozuar si do të pozonin zakonisht.

Mirëpo, kjo është e dukshme! Shikoni fotografitë e mëposhtme dhe vlerësojeni vet.

Gerard Butler

Anne Hathaway

Ewan McGregor

Cynthia Nixon

Richard Gere

Lily-Rose Depp

Rachel Weisz

Aaron Eckhart

Amy Adams

Sigourney Weaver

Jennifer Connelly

Jeremy Renner

Bryce Dallas Howard