Një iluzion optik i mrekullueshëm ka ndarë përdoruesit e internetit në mendime.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, bëhet fjalë për një fotografi të publikuar bardhë e zi, të disa nxënësve të një shkolle.

Fotografia tregon një grup vajzash të rinj të veshur me bluza me ngjyra të ndryshme, ndërsa ata buzëqeshin para kamerës me një breshkë.

Por, në inspektimin më të ngushtë, studentët janë të “mbuluar” me vija të kuqe, blu, të verdha, portokalli dhe jeshile.

Një gjë e tillë thuhet se e mashtron trurin, duke i dhënë një iluzion ngjyrash të forta që shfaqen aty ku nuk ka.

“Kjo është një fotografi bardhë e zi”, ka thënë përdoruesi i Twitter, Lionel Page, nga Sydney. /Telegrafi/