Derisa shumica e popullsisë janë duke shkuar afër normalitetit, një pjesë e tyre ende janë duke qëndruar në izolim.

Kështu, platforma Netflix ka ndihmuar njerëzit që të kalojnë kohën e tyre të lirë, duke iu mundësuar të shikojnë filma dhe seriale nga më të ndryshmet, shkruan Evening News.

Po ashtu edhe vera nuk është se ka ofruar shumë, kështu që veprimi më i mirë është kthehemi dhe të vazhdojmë rutinën e zakonshme, derisa gjendja të normalizohet totalisht.

(Foto: Publicity Free Pic)

Andaj, Netflix kësaj radhe ka planifikuar transmetimin e disa filmave dhe seriale që do të transmetohet gjatë muajit gusht.

Lista e plotë:

Një gusht

The Friday Night Dinner (sezoni 5)

The Fall (sezoni 1-3)

Rumour Has It

The Mask

Duplicity

Dy gusht

Connected

Tre gusht

The Panut Butter Falcon

Pesë gusht

Anelka: Misunderstood

Gjashtë gusht

The Rain (sezoni 3)

Shtatë gusht

Selling Sunset (sezoni 3)

High Seas (sezoni 3)

Work it

11 Gusht

Mr. Peabody & Sherman

Katërmbëdhjetë gusht

Dirty John (sezoni 2)

Project Power

Pesëmbëdhjetë gusht

The Stranger: Season 2

Gjashtëmbëdhjetë gusht

Les Miserables

Njëzet e një gusht

Lucifer (sezoni 5)

The Sleepover

Hoops

Njëzetepesë gusht

Trinkets (sezoni 3)

Njëzetetetë gusht

All Together

/Telegrafi/