Kur jemi afër datës 23 shtator që shënon fillimin e festivalit EPIZODE në Shëngjin të Shqipërisë, sot organizatorët kanë bërë të ditur lajmin e madh se pikërisht në këtë festival me renome botërore do të performojë edhe ylli i njohur i muzikës elektronike, Solomun.

“Vet mbreti” Solomun do të performojë gjatë tërë natës së fundit, e i cili përvojën artistike që e ka fituar në të gjitha eventet më të mira globale do ta shkrijë në skenën që gjendet në parajsën natyrore të Ranës së Hedhun.

EPIZODE ALBANIA kompleton line up-in e saj duke përfshirë Marco Carola, Michael Bibi, Richy Ahmed, Hector, Guti, Margaret Dygas, Voigt.Mas dhe shumë të tjera EPIZODE ALBANIA kompleton line up-in e saj duke përfshirë Marco Carola, Michael Bibi, Richy Ahmed, Hector, Guti, Margaret Dygas, Voigt.Mas dhe shumë të tjera

Bëhuni gati për një festival drithërues me artistë vendorë e ndërkombëtarë të cilët do të përkujdesen që përgjatë 3 netëve të ofrojnë 24 orë muzikë elektronike.

Biletat mund të blihen në internet përmes faqes së internetit të Epizode: www.epizode.eu.

Festivali EPIZODE me 24 orë muzikë për 3 net radhazi në parajsën natyrore të Ranës së Hedhun Festivali EPIZODE me 24 orë muzikë për 3 net radhazi në parajsën natyrore të Ranës së Hedhun

Për më shumë informacione, ndiqni festivalin në:

Instagram: Epizode.Albania
Facebook: Epizode Albania
Web: www.epizode.eu