Veturat test janë një pjesë integrale e procedurës së blerjes së makinave, veçanërisht kur bëhet fjalë për artikujt e koleksionit.

Kjo video tregon gjithashtu se test drive është i rëndësishëm, pavarësisht se si përfundon.

Tarek Salah duhej të udhëtonte një rrugë të gjatë në kërkim të veturës së tij të re. Nga Los Angeles, ai udhëtoi me aeroplan në Marsejë për të blerë një Ferrari klasik, modelin F355.

Në video, Tarek është duke shkuar në një provë në të cilën ai është në sediljen e pasagjerit.

Në të njëjtën kohë ai thekson se gjithmonë ka ëndërruar ta ngasë atë Ferrari në rrugët franceze, gjë që tashmë është realizuar.

Reklama

Megjithatë, kur vozitni në autostradë, tymi fillon të dalë nga ndarja e motorit dhe ata ndalojnë menjëherë anash.

Reklama

Zjarri u përhap shpejt dhe përfshiu shumicën e veturave në kohën kur mbërritën zjarrfikësit.

Pronari fatkeq, pavarësisht kujdesit shumëvjeçar për Ferrarin e tij, ka përjetuar një aksident që përfundiimisht nuk e priste.

Ferrari i argjendtë i vitit 1994, pavarësisht mirëmbajtjes së tij të patëmetë, pësoi një avari që “ndryshoi” fatin e tij.

Në vend që të vazhdojë të ecë në rrugët e Los Angelosit, kjo makinë e bukur me siguri do të përfundojë në një kantier mbeturinash.

Salah tha se nuk e di se çfarë shkoi keq, por ata dyshojnë për një rrjedhje karburanti.

Reklama

Gjegjësisht, ai ka ndjerë edhe erën e benzinës në kabinë gjatë vozitjes, pak para se të shpërthejë zjarri.

Ai mendoi se ishte një situatë normale kur përzierja e karburantit ka shumë karburant. Pak çaste më vonë drejtuesi i makinës fqinje u ka bërë shenjë se nga makina dilte shumë tym.

Reklama

Është me të vërtetë një fat i keq, sepse Ferrari u dërguan në qendrën e shërbimit për një inspektim të detajuar para blerjes.

Salah mundi vetëm të konkludonte se puna e papërfunduar do të kthehet, dhe pronari mbetet të mbajë zi për këtë humbje shumë të madhe. Fatmirësisht nga aksidenti nuk ka persona të lënduar. /Telegrafi/

Reklama