LAJMI I FUNDIT:

Fëmijët që luajnë në botë, praktikë e “frikshme” e shkollave ruse (Video)

Fëmijët që luajnë në botë, praktikë e “frikshme” e shkollave ruse (Video)

Kur temperaturat bien nën zero, këta fëmijë dalin të zhveshur në borë për të luajtur.

Kjo është një praktikë e disa shkollave ruse dhe ukrainase.


Fëmijët përpara se të “zhyten” në borë bëjnë një saunë me ujë të nxehtë pasi pinë nga një qaj të ngrohtë bimor, transmeton shekulli.

Kjo praktikë besohet se rrit imunitetin e tyre.