LAJMI I FUNDIT:

Nxënësit

244 Artikuj

Në Ohër gjithnjë e më pak filloristë shqiptarë

Në Ohër gjithnjë e më pak filloristë shqiptarë

Maqedonia e Veriut
Mbi 40 nxënës të Vizbegut që mësojnë në shkollën “7 marsi” në Çair, kanë mbetur pa transport të organizuar

Mbi 40 nxënës të Vizbegut që mësojnë në shkollën “7 marsi” në Çair, kanë mbetur pa transport të organizuar

Maqedonia e Veriut
Studimi: Prindërit në Britani të Madhe nuk mendojnë më se fëmijët duhet të shkojnë në shkollë çdo ditë

Studimi: Prindërit në Britani të Madhe nuk mendojnë më se fëmijët duhet të shkojnë në shkollë çdo ditë

Evropa
Simnicë: Asnjë nxënës në klasë të parë, banorët migruan për shkak të kushteve

Simnicë: Asnjë nxënës në klasë të parë, banorët migruan për shkak të kushteve

Maqedonia e Veriut
Shkelma, grushte dhe tërheqje flokësh: Përleshje masive ndërmjet nxënësve në një korridor të një shkolle të mesme në Florida

Shkelma, grushte dhe tërheqje flokësh: Përleshje masive ndërmjet nxënësve në një korridor të një shkolle të mesme në Florida

Amerika
13 fëmijë të Idrizovës s’mund të ndjekin mësimin, shkolla “Njegosh” mohon shqipen në klasat VI- IX

13 fëmijë të Idrizovës s’mund të ndjekin mësimin, shkolla “Njegosh” mohon shqipen në klasat VI- IX

Maqedonia e Veriut
Pas pandemisë dhe grevave, nxënësit nisin mbarë vitin e ri shkollor

Pas pandemisë dhe grevave, nxënësit nisin mbarë vitin e ri shkollor

Elfije Boletini
Osmani uron vitin e ri shkollor: Beteja për dije nuk përfundon kurrë

Osmani uron vitin e ri shkollor: Beteja për dije nuk përfundon kurrë

Kosovë
Nxënësit në RMV kthehen në bankat shkollore, sot nis viti i ri shkollor 2023/24

Nxënësit në RMV kthehen në bankat shkollore, sot nis viti i ri shkollor 2023/24

Arsim
Komuna e Dragashit siguron transport falas për të gjithë nxënësit

Komuna e Dragashit siguron transport falas për të gjithë nxënësit

Komunat
Blerja e librave, Nagavci: Prindërit të mos i blejnë pa pranuar listën nga ana e mësimdhënësve

Blerja e librave, Nagavci: Prindërit të mos i blejnë pa pranuar listën nga ana e mësimdhënësve

Arsim
Subvencionimi i teksteve shkollore, Jasharaj: Një komplikim i radhës, Nagavci të kërkojë falje

Subvencionimi i teksteve shkollore, Jasharaj: Një komplikim i radhës, Nagavci të kërkojë falje

Elfije Boletini
Blerja e teksteve shkollore, MASHTI pritet sot të publikoj vendimin për mjetet që do t’u ndahen prindërve

Blerja e teksteve shkollore, MASHTI pritet sot të publikoj vendimin për mjetet që do t’u ndahen prindërve

Arsim
Si ta kuptoni se kur është koha për të menduar seriozisht ndryshimin e shkollës së fëmijës suaj?

Si ta kuptoni se kur është koha për të menduar seriozisht ndryshimin e shkollës së fëmijës suaj?

Këshilla Lifestyle
Nxënësit kosovarë shpërblehen në Paris: Jemi më mirë sesa na nxjerr PISA

Nxënësit kosovarë shpërblehen në Paris: Jemi më mirë sesa na nxjerr PISA

Arsim
Maqedoni, në dy afatet e para në shkollat e mesme janë regjistruar 15.481 nxënës

Maqedoni, në dy afatet e para në shkollat e mesme janë regjistruar 15.481 nxënës

Arsim
Çdo i pesti fillorist në Maqedoni jeton në varfëri

Çdo i pesti fillorist në Maqedoni jeton në varfëri

Arsim
U mbajtën garat kombëtare të Olimpiadës Ekonomike në RMV

U mbajtën garat kombëtare të Olimpiadës Ekonomike në RMV

Ekonomi
RMV: 12.996 nxënës janë regjistruar në shkollat ​​e mesme në aplikimin e parë, lista finale del më 1 korrik

RMV: 12.996 nxënës janë regjistruar në shkollat ​​e mesme në aplikimin e parë, lista finale del më 1 korrik

Maqedonia e Veriut
Më 1 shtator shkolla e Vizbegut duhet të jetë gati, banorët: Shpresojmë të mos zhgënjehemi

Më 1 shtator shkolla e Vizbegut duhet të jetë gati, banorët: Shpresojmë të mos zhgënjehemi

Maqedonia e Veriut
​Kosova më pak nxënës dhe studentë sesa një vit më parë, rritet interesimi për t’u shkolluar në sektorin privat

​Kosova më pak nxënës dhe studentë sesa një vit më parë, rritet interesimi për t’u shkolluar në sektorin privat

Arsim
Nagavci: Këshilltarët për karrierë do t’i identifikojnë shkathtësitë e nxënësve

Nagavci: Këshilltarët për karrierë do t’i identifikojnë shkathtësitë e nxënësve

Arsim
Maqedonia ka humbur 58.091 nxënës për dy dekada

Maqedonia ka humbur 58.091 nxënës për dy dekada

Maqedonia e Veriut
Një nxënës qëlloi dhe vrau një nxënës tjetër – detajet e ngjarjes që shokoi një shkollë në Pittsburgh, Pennsylvania

Një nxënës qëlloi dhe vrau një nxënës tjetër – detajet e ngjarjes që shokoi një shkollë në Pittsburgh, Pennsylvania

Amerika