Një episod i shkëlqyer do t’ua bëjë të dielën mbrëma më argëtuese dhe emocionuese.

Seriali Rrushe me episodin e trembëdhjetë ka sjellur një tjetër mrekulli të kinematografisë vendore.

Në ora 20:00 në T7 u dha premiera e episodit të trembëdhjetë të serialit vendor Rrushe. Ndërsa këtë episodë tani mund ta shikoni kur do në gjirafaVideo. Episodi i ri i Rrushe është plot dramë, e shumë emocion. Në të shpalosen shumë mistere, ndërsa zhvillohen drama tjera, që këtë serial do ta bëjnë edhe më intrigues në episodat në vazhdim.

Vesa Pirulli gjindet në një udhëkryq të vështirë. Armendi, vëllau i Vesës, ka një dilemë tjetër të rëndësishme, një sekret që duhet ta tregojë. Derisa këta dy personazhe ballafaqohen me dilema morale, vëllezërit Mentor dhe Agim Pirulli kanë probleme tjera të mëdha.

Episodin e trembëdhjetë të Rrushe mund ta ndiqni më poshtë, apo të hyni direkt në gjirafavideo.com.

Seriali Rrushe rikthehet të dielën e ardhshme me po të njëjtin orar.