Një foto e realizuar në Split u shfaq në një faqe të Facebook në Kroaci.

Fotoja tregon disa njerëz që presin një autobus të qytetit në stacion, por njëri prej tyre ka një maskë të pazakontë në kokë.

“Gjeni njeriun e bezdisshëm”, lexohet në përshkrim dhe “snorkels në veprim” u shtua në hashtag.

Foto bëri që qindra ndjekës të faqes të qeshin.

Faqja e popullarizuar Daily Dose of the Average Dalmatian shpesh poston situata qesharake dhe të pazakonta nga Dalmacia çdo ditë. /Telegrafi/