LAJMI I FUNDIT:

“Më duhej të shfrytëzoja një mundësi”, thotë indoneziani që kapi me litar krokodilin me gjatësi prej 4.3 metrash

“Më duhej të shfrytëzoja një mundësi”, thotë indoneziani që kapi me litar krokodilin me gjatësi prej 4.3 metrash

Bashkëfshatarët kanë lavdëruar një burrë indonezian që kapi një krokodil me përmasa prej 4.3 metrash duke përdorur vetëm një litar.

Reklama

Zvarraniku gjigant mund të shihet në një video duke u mbajtur përmes një litari të vendosur në nofulla. Krokodili me emrin Usman thuhet se ka bredhur në zonë për të paktën dy ditë, duke frikësuar banorët.

“Po ta kishim lënë, do të kishte ardhur në tokë dhe ne nuk do të kishim mundur të shkonim në fushat e orizit”, tha 53-vjeçari.

“Këtu ka edhe kanale kullimi rreth rrugëve, vende ku peshkojnë vendasit. Do të kishte qenë e rrezikshme nëse do të kishte zvarritur kanalet kulluese. Më duhej të shfrytëzoja një shans”, tha ai.

Në të kaluarën kishte pasur disa sulme krokodili në zonë, tha ai. Ai gjithashtu përshëndeti vendimin e Usman për të raportuar kapjen tek autoritetet.

Krokodili do të lëshohet përsëri në natyrë, tha një zyrtar në Agjencinë lokale të Ruajtjes së Burimeve Natyrore. /Telegrafi/