Në Kanada, një linjë ajrore evakuoi 80.000 njerëz dhe kafshët e tyre shtëpiake.

2

Një djalë i cili dëshironte të jetë në një ekip futbolli mori të gjitha pajisjet sportive që ai mund t’i ëndërronte.

3

Një djalë portugez shkoi të përqafonte një tifoz të futbollistëve francez.

4

Shoferi i një kamioni plehrash i uroi ditëlindjen një vajze të vogël e cila e përshëndeste çdoherë nga dritarja e saj për një vit të tërë.

5

Këta studentë ri krijuan diplomimin, për shokun e tyre i cili në atë ditë kishte pësuar aksidente me makinë.

6

E gjithë bota e mbështeti vajzën e cila kaloi ditëlindjen e saj të 18 e vetmuar, ngase të ftuarit e saj nuk u paraqitën.

7

Nxënësit befasuan mësuesen e saj, me dy mace pasi e kishin kuptuar se asaj i ka humbur macja e saj.

8

Një mësues i shkollës fillore krijoi ‘Klubin e zotërinjve’ për djemtë që rriteshin vetëm nga njëri prind.

9

Ushtri brazilian ‘adoptoi’ një jaguar.

10

Një stjuardesë ushqeu një burrë të moshuar i cili kishte pësuar një sulm para fluturimit.

11