Të kesh një pamje mahnitëse kur je më shumë se 40 apo 50 vjeçe, nuk është e lehtë.

Reklama

Mirëpo, shumë aktore, modele apo prezantuese televizive, ia kanë dalë mbanë më së miri, transmeton Syri.

Yjet që nuk po plaken (Foto) Yjet që nuk po plaken (Foto)

Për to mosha është vetëm një numër që ata e injorojnë në rrugën e tyre drejt përsosmërisë.

Më poshtë po ju prezantojmë me disa nga divat më elegante dhe të bukura.

Jennifer Lopez, 47 vjeçe

Jennifer Lopez, 47 vjeçe

Jennifer Aniston, 47 vjeç

Jennifer Aniston, 47 vjeçe

Kylie Minogue, 48 vjeçe

Kylie Minogue, 48 vjeçe

Halle Berry, 50 vjeçe

Halle Berry, 50 vjeçe

cindy

Cindy Crawford, 50 vjeçe

Elizabeth Hurley, 51 vjeçe

Elizabeth Hurley, 51 vjeçe

Sharon Stone, 58 vjeçe

Sharon Stone, 58 vjeçe

Christie Brinkley, 62 vjeçe

Christie Brinkley, 62 vjeçe

Reklama

Elle Macpherson, 52 vjeçe

Elle Macpherson, 52 vjeçe

Jane Seymour, 65 vjeç

Jane Seymour, 65 vjeçe