Demi Lovato është hapur në lidhje me planet për zgjerimin e familjes së saj.

Lovato, 28 vjeçe, zbuloi se ajo mund të dëshironte të birësonte në episodin e së shtunës në The Joe Rogan Experience.

Kur u pyet nëse dëshiron të ketë fëmijë të saj, ajo u përgjigj: “Edhe unë kam menduar, mendoj se nëse kam ndonjë gjë, unë dua të birësoj, më shumë se gjithçka”.

Demi Lovato (Foto: Getty Images)

“Nuk e di, unë isha e fejuar me një person vitin e kaluar”, i tha ylli i “Camp Rock” Rogan për lidhjen me Max Ehrich. “Kam menduar plotësisht që do të martohesha, mbase shtatzënë deri tani. Dhe nuk është kështu. Unë e di që jeta ime nuk po shkon sipas planit tim”.

Ajo vazhdoi, “Jeta nuk shkon sipas ndonjë plani. Kështu që, unë mund të ulem këtu dhe të them, ‘Po, do të doja të kisha fëmijë’. Por nuk e di, sepse kjo mund të ndryshojë javën e ardhshme. Mendoj se në këtë moment, dua të adoptoj, me siguri”.

Ylli amerikan shtoi më tej se është panseksuale dhe nuk e di nëse do të përfundojë me një mashkull apo femër.

“Unë gjithashtu nuk e di nëse do të përfundoj me një djalë, kështu që nuk mund ta shoh veten madje duke mbetur shtatzënë”, shtoi ajo.

Demi Lovato (Foto: Getty Images)

Por, çfarë është panseksualiteti?

Panseksualiteti është tërheqja emocionale, seksuale ndaj personave pavarësisht seksit ose gjinisë së tyre. /Telegrafi/